livo Katthemmet Kompis | Aktuellt på Kompis

Katthemmet Kompis

Uppdaterad: 2017-11-13

Aktuellt på Kompis

På den här sidan kan du läsa om sådant som händer och är aktuellt på Katthemmet Kompis. Äldre nyheter kommer att tas bort efter hand.

Julmarknad och Kattutställning

Skapad: 2017-11-13

Nu när det närmar sig jul kommer vi att vara med på både julmarknaden i Målerås och på Calmare kattutställning där vi kommer att sälja kattprylar, hembakt, handgjorda smycken, lotteri m.m.

Julmarknad i Målerås

Datum: 18 och 19 november
Tid: 10.00 - 16.00 båda dagarna
Plats: Målerås


Calmare kattutställning

Datum: 19 november
Tid: 09.30 - 15.30 båda dagarna
Plats: Örsjö bygdegård

Läs mer på Calmare kattklubbs hemsida »

Välkommen att besöka oss!


Har någon sett Luna?

Ring husse Tom på: 0706-591 119

Fler annonser över bortsprungna katter »


Har någon sett Luna från Kalmar?

Skapad: 2017-09-08

Luna försvann den 21 augusti från området Norra Förlösa i Kalmar. Eventuellt kan hon befinna sig i området kring Förlösa/Lindsdal.

Luna är en honkatt som försvann från Kalmar den 21 augusti

Hon är ca 3 år. Luna är väldigt snäll men försiktig och skygg mot främmande människor. Färgen är sköldpaddsfärgad. Täckningen är mest grå men har en gul fläck i pannan och lite gul på vänster sida av ansiktet bredvid munnen. Hon är även gul på vänsterbenet och lite på bakbenen samt på svanstippen. Bringan är vit liksom tassarna. Luna var frisk och pigg när hon försvann.

Har någon sett Luna?

Ring husse Tom på: 0706-591 119

Fler annonser över bortsprungna katter »


Vår kära Lotta har blivit en ängel

Skapad: 2017-06-17

Det är med sorg i våra hjärtan vi nu meddelar att vår underbara medarbetare Lotta har lämnat oss efter en längre tids sjukdom.

Lotta

Hon har kämpat tappert mot sin sjukdom men till slut blev hon ändå tvungen att släppa taget. Vid sin sida hade hon då sin man och bästa vännen Maritha, föreståndare på Kompis, som här skriver några rader om sin vän för att hedra hennes minne.

Käraste Lotta

Jag vill på detta sätt skriva några ord för att hedra dig Lotta för den fina människa du var, din hjälpsamhet och hur du alltid ställde upp så fort det behövdes. Du var ju faktiskt min högra hand och jag kunde alltid lita till 100 % på dig vad det än gällde. Du var så positiv, glad och kreativ men även en god lyssnare. Det hände flera gånger att du gav mig bra råd om saker och ting, både vad gäller inom kattvärlden och andra saker.

När vi deltog i olika marknader, Öppet Hus eller när det skulle göras reportage om Katthemmet i media kändes det alltid så tryggt att ha dig och ditt jordnära lugn vid min sida. Om jag råkade vara irriterad över något brukade du alltid skratta åt mig hur jag än bar mig åt, vilket gjorde att jag helt kom av mig.

Jag vet hur mycket du älskade katterna och hur mån du var om att de skulle ha det bra och du hjälpte mig med katthemmets skötsel men du fotograferade också katterna för att vår webmaster Carola skulle kunna uppdatera hemsidan. Du gav dig också på att göra en del affischer som vi använde i vår marknadsföring. Ett annat stort intresse du hade var ju dina kära blommor, pelargonerna. Jag vet att du hade över 360 olika sorter och har svårt att förstå hur du kunde hålla ordning på alla sorterna. Det fanns pelargoner vart man än gick i din trädgård och inte sällan stannade förbipasserande till för att titta på dina blommor som lyste upp så vackert. Vem tar nu hand om dina blommor Lotta?

Vi saknar dig alla så fruktansvärt mycket, även katterna, men tänker ändå på att du nu slipper den svåra smärtan som du levde med så länge. Du var min bästa vän och nu har du blivit en ängel och där änglar bor finns det säkerligen både katter och pelargoner.

Vila nu i frid Lotta, en dag ses vi nog igen.
Din vän Maritha, Sonny samt övriga medhjälpare på Katthemmet Kompis

Minnesgåva

Vill ni skänka en slant till katthemmet till minne av LOTTA?
Sätt in en valfri slant på vårt plusgiro: 357482-9 eller
använd Swisch 0706-071 390.
Märk gärna insättningen med "LOTTA".

Några minnesbilder med Lotta


Fodertunnor

Vi har ett antal fodertunnor stående i affärer där den som vill stötta Katthemmet Kompis kan lägga ner kattmat till oss. Tunnorna töms med jämna mellanrum och vi har nu uppdaterat sidan som visar var våra tunnor finns.
Här finns våra fodertunnor »


Stöd Katthemmet Kompis när du köper prylar till er katt eller hund.

Skapad: 2016-04-27

Ni som handlar produkter till era katter och/eller hundar har nu möjlighet att samtidigt stödja Katthemmet Kompis med en lite gåva.

Företaget Omdi.se är en webbshop som säljer produkter för hund och katt. Av ert ordervärde tillfaller 5 % Katthemmet Kompis i samband med ert köp. Man handlar i webbshopen precis som vanligt och när köpet är klart får ni möjlighet att välja Katthemmet Kompis som mottagare av gåvan i listan bland olika samarbetspartners.

Stöd Katthemmet Kompis när ni handlar på Omdi.se

Stöd Katthemmet Kompis när ni handlar på Omdi.se »

Vi tackar på förhand för de gåvor som inkommer!.