Katthemmet Kompis

Uppdaterad: 2019-02-12

Om hemsidan

Från att ha skapat hemsidan 2011 i XHTML har vi i början av 2015 bytt till HTML5 och använder även modern CSS3 teknik.

Dock är hemsidan ännu inte responsiv (anpassad visning för mobiler/surfplattor) vilket kräver en hel del ändringar i koden.

Vi har också använt en del Jquery/JavaScript för vissa funktioner. Hemsidan fungerar ganska bra utan Javascript men man bör ändå ha det aktiverat i din webbläsare vilket det är som standard om man själv inte har stängt av det. Javascript behöver bl a vara aktiverat för att kunna se bildförstoringarna på ett lite bättre sätt utan att lämna den aktuella sidan.

Vi använder inga Cookies som lagras på din dator.

PDF-läsare

För att läsa PDF-filer som vi har eller länkar till kan du behöva installera en pdf-läsare. Vanligast är: Adobe Reader eller Foxit Reader. Båda är gratis att installera och använda.

Modern webbläsare

Då utvecklingen inom hemsidor pågår hela tiden har vi beslutat att inte stödja äldre webbläsare och har i dagsläget inget stöd för Internet Explorer version 8 eller tidigare. Dock fungerar hemsidan ganska bra med version 8 och ev. 7 ändå även om vissa designelement inte renderar lika bra som i moderna webbläsare. Vissa funktioner kan också fungera sämre med en äldre webbläsare oavsett vilken man använder.

Använd någon av länkarna nedan om du vill installera en modern webbläsare.

Hemsidans upplägg

Hemsidan är uppdelad i olika sektioner och varje sektion kan man nå via en länk i huvudmenyn. Därefter visas övriga sidor i menyn till vänster.

Aktuella nyheter kan läsas i högerspalten där du via en länk kan klicka dig fram till huvudsidan och läsa hela nyheten.

I sidfoten har vi länkar till sidor som vi tycker är viktiga att framhäva. Där finns även länkar till bildgalleriet och katthemmets adress.

Copyright-skyddat material

Allt material publicerat på hemsidan är copyright-skyddat av Katthemmet Kompis. Vill ni använda något material måste ni först kontakta oss. Webmaster för Katthemmet Kompis hemsida och gästbok är Carola Lindh. Har ni några frågor kring hemsidan kan ni kontakta mig här »