Katthemmet Kompis

Skapad: 2011-09-10

Felix - en trogen och underbar vän

Felix var bara på katthemmet under en kort tid och hann aldrig söka sig ett nytt hem via hemsidan innan han fick ett nytt hem hos Ingegerd. Här berättar hon om sin lycka över honom och hur det har gått sedan han kom till henne för knappt ett år sedan.

Så här skrev Felix glade ägare: Ingegerd Karlsson:

Vill på det här sättet visa min tacksamhet och beundran för allt arbete som Marita o Sonny tillsammans med sina medhjälpare lägger ner på att hjälpa utsatta, övergivna, plågade och vilsekomna katter.

Tack för att jag fick förmånen att ta hand om Felix i slutet av oktober 2009! Han är en helt underbar katt och han är min trognaste vän, mitt bästa sällskap och han visar på alla sätt att det är en ömsesidig kärlek.

Trots att han får vistas utomhus så mycket han själv vill håller han sig alltid i närheten och han följer mig "som en hund". Felix har också skaffat sig ett par kattkompisar som bor i grannskapet och emellanåt kommer han hemdragandes med någon av dem. Han är så snäll mot allt och alla och visar också ett stort tålamod med min dotters lilla ragdoll, Elvis, som är född i april. De besöker oss ofta och då blir det mycket bus. Det är bra att de rusar runt i huset en stund. För Felix är det i princip den enda motionen han ägnar sig åt förutom när han fångar möss. Det är en mycket bekväm herre och han har börjat att lägga på hullet så jag försöker att dra ner lite på mat och godsaker.

På kvällarna framför TV:n ligger han alltid i mitt knä och spinner och när vi går och lägger oss vill han helst ligga på min kudde. Då skall vi hålla tassen/handen när vi har sagt godnatt...

Felix i gröngräset
Den trogne vännen Felix njuter i gröngräset

Följer utvecklingen av återuppbyggnaden

Vi följer med stort intresse nästan dagligen vad som händer på Kompis. Det är otroligt vad det går undan med bygget och vi väntar med spänning på hur alla era små skyddslingar kommer att reagera när det är dags för inflyttning i det nya katthemmet. Det blir rena lyxboendet för dem men vi hoppas ändå att alla till slut kommer att få ett eget kärleksfullt och tryggt hem. Det är ju alla katter värda att få ha...

Heder åt er alla för ert stora engagemang!

Vi ser verkligen fram emot invigningen av det nya Kompis. En stor kram till er alla, både 2- och 4-benta från

Ingegerd och Felix