Katthemmet Kompis

Skapad: 2011-09-20

Sören Fernström berättar

Många av er har säkert läst om katten Sören eller kanske till och med träffat honom. Sören var en hittekatt som tidigare bodde på Katthemmet Kompis men fick ett nytt hem hos Nalle och Lasse.

Numera åker han landet runt och besöker marknader där han samlar in klappengar som han sedan skänker till andra hemlösa katter som inte haft lika stor tur som han själv.

Hälsningen är skriven av: Sören med hjälp av husse och matte

Idag har jag varit hos Husse o Matte i precis ett år.

Ett år fullt med spännande upplevelser. Femtioelva Marknader. Sju Utställningar. Många Berömda katter har jag morrat åt. För sån är jag. Gamlingarna här hemma har jag satt skräck i.

Tvåbeningar från snart hela Sverige har beundrat mig och klappat min silkeslena päls. Först fick dom göra det gratis men sen kom jag på att dom faktiskt skulla kunna betala för att få den stora äran att få klappa Sveriges colaste katt. För det är jag det. Fråga bara alla dom som sett mig snusa i fårskinnshögen.

Marknadskatten Sören ligger på fårskinnsfällen, redo för att bli klappad
Marknadskatten Sören Fernström ligger på
fårskinnsfällen redo att bli klappad

Så en krona klappen från mitten av maj fram till i förrgår blev ca 28 000 kronor som olika kattvänner fått dela på.

Ettårsdagen av att jag fick ett alldeles eget hem firar jag dock hemma och skänker många mjuka nospussat till Martiha o Sonny som såg till att jag fick mina för mig perfekta människor.

Sören genom husse Lasse och matte Nalle